Experter på bröstkirurgi och bröstförstoringar

Gerlee Plastikkirurgi

Hos Gerlee Plastikkirurgi kan du känna dig trygg och vacker. Vi har gedigen och god erfarenhet av estetisk kirurgi och all vår personal har adekvat utbildning. Kliniken finns på Drottninggatan 42 i Helsingborg och den största delen av våra patienter kommer från Malmö, Göteborg och Stockholm samt Köpenhamn.

 

Även många patienter från mer avlägsna städer kommer till oss på grund av de erfarenheter och kvalité vi erbjuder. Den största delen av marknaden består av kvinnor som vill operera brösten och vi har gedigen erfarenhet av detta men även många andra operationer inom det spektra som ryms inom plastikkirurgi.

 

Patienter som kommer från till exempel Göteborg och Stockholm stannar alltid i närheten av kliniken och får ett jourtelefonnummer av oss så de har en kontinuerlig kontakt dygnet runt om så skulle krävas. I de allra flesta fallen så genomförs ingreppen med så kallad dagkirurgi vilket innebär att man är uppe på benen efter ungefär fyra till sex timmar efter operationen. Vid större ingrepp så ordnar kliniken alltid en adekvat eftervård i de fall det skulle önskas / krävas.

 

Våra specialister samt personal kommer göra sitt yttersta för att du ska få en så behaglig samt positiv erfarenhet från vår klinik som möjligt. Vi följer alltid upp våra patienter med återbesök och ser till att inte bara operationen blir genomförd utan att patienten blir nöjd i största möjliga mån.

 

Vi välkomnar dig med glädje till oss och önskas mer information så vänligen gå in på www.gerlee.se eller skicka ett mail, alternativt ring till oss för tidsbokning.

Kontakta oss!

Socialt